“Ik kan deze plek niet meer verdragen”

Chat

Hoe werkt het?
Je kunt via de knop onderaan chatten, dat mag ook anoniem. Samen bespreken we welke hulp jij nodig hebt. De chatmedewerkers gaan respectvol om met jouw vragen. Onze hulp is gratis en we gaan zorgvuldig om met je privacy. Blijf niet zitten met vragen of problemen, we zijn er voor jou!

  • Hi, ik wil wat kwijt over een vervelende ervaring met sekswerk
  • Goed dat je contact opneemt. Wil je vertellen wat er is gebeurd?
  • Gister tijdens mijn werk ben ik belazerd. Ik voel me daar zo stom over...
  • Hè, wat vervelend! Wat gebeurde er?
  • Ja, eigenlijk heel graag. Fijn dat je wil luisteren

Angel, 24 jaar

‘Jullie komen steeds weer aan mijn raam, ook als het regent of koud is. Dat vind ik heel bijzonder.’

Straatwerk

Werk jij in de Rosse buurten van Amsterdam of Haarlem? Of in een club of privé huis in deze regio? Dan is de kans groot dat je de straatwerkers van Scharlaken Koord tegen komt.

Elke week gaan we de straat op om jou te ontmoeten en je de ruimte te geven om je verhaal te vertellen. We bezoeken je op je werkplek omdat we je graag willen vertellen welke hulp we kunnen bieden.

Het werk in de prostitutie kan zwaar en moeilijk zijn. Soms heb je behoefte aan een luisterend oor of juist aan praktische hulp bij bijvoorbeeld het regelen van schulden of verzekeringen. Op zulke momenten zijn we er graag voor je. En heb je geen behoefte aan contact? Dan gaan we gewoon een raam verder. We hopen je te ontmoeten!

Digitaal veldwerk

Werk jij vanuit je eigen huis of zoek je contact met je klanten via het internet? Heb je vragen over praktische zaken of wil je graag eens met iemand praten? Ook dan zijn we er om je te helpen. We begrijpen dat het lastig kan zijn om langs te komen bij een van onze zorgpunten, vandaar dat je (anoniem) contact met ons op kunt nemen via de chat, mail of telefoon. Je bent welkom!

Wat kunnen we voor je doen?

Het kan zijn dat je al een SMS van ons ontvangen hebt. We bezoeken regelmatig adult-advertentie websites om berichtjes te kunnen sturen naar vrouwen die op deze manier werken. We willen je laten weten dat we er voor je zijn en een luisterend oor bieden. Vind je het vervelend berichtjes van ons te ontvangen? Stuur ons dan een reactie terug en we zullen je niet vaker een bericht sturen.