Second Step

Second Step is een leuke en gezellige tweedehands kledingwinkel in het hart van de Jordaan, waar ook lunches en high tea’s voor groepen worden verzorgd.

Second Step biedt vrouwen die gestopt zijn met prostitutie de mogelijkheid  een plek om te groeien en elkaar te ontmoeten.

Lukt ander werk vinden (nog) niet of wil je groeien in je zelfvertrouwen, dan is Second Step echt iets voor jou! Investeer in jezelf door uit te vinden wat je zou willen in de toekomst en waar je talenten liggen. Schrijf een CV of volg een sollicitatietraining. Ontmoet andere vrouwen en neem de tijd om je verleden te verwerken. Kom naar Second Step!

Je kunt bij ons direct werkervaring opdoen in de verkoop en in de catering om je vaardigheden en talenten te ontwikkelen.

Daarnaast kun je er ook het workshop-programma volgen met verschillende thema's zoals groeien in identiteit en zelfvertrouwen, schrijven van een CV, grenzen aangeven, werken in een team, leren omgaan met geld en creatieve vaardigheden ontwikkelen. Als je dit nodig hebt kun je tegelijk je Nederlandse taalvaardigheid vergroten. Verder begeleiden wij je bij het zoeken naar een ander (vrijwilligers) werk.

Een dag bij Second Step is van 10u-16:30. De meeste vrouwen nemen 1 dag per week deel. Second Step wordt gerund door een maatschappelijk werker en getrainde vrijwilligers. De opbrengst van de verkoop gaat naar onze projecten.

Past Second Step bij jou of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via 020-6226897 of info@scharlakenkoord.nl. Je bent welkom!

Kom in actie

Ben je ook geraakt door de verhalen van onze doelgroep en wil jij je inzetten? Kom dan in actie! We kunnen jouw hulp goed gebruiken. Klik hier voor de mogelijkheden.

Doneer nu