Love Limits

 

Grenzen stellen aan de liefde, hoe doe je dat? In deze weerbaarheidstraining wordt hier o.a. aandacht aan besteed. Het hoofddoel is het vergroten van de fysieke en mentale weerbaarheid. De training richt zich met name op meiden die een verhoogd risico lopen om met grensoverschrijdend gedrag te maken te krijgen of die in aanraking zijn geweest met prostitutie. Het risico kan zich onder andere vormen door: niveau van de meiden, negatief zelfbeeld, thuissituatie, verleden,omgeving en vrienden. Met deze training willen we meiden weerbaarder maken met betrekking tot risicovol gedrag binnen relaties en in het bijzonder op het gebied van seksualiteit. De training is psychofysiek van aard en maakt gebruik van verschillende werkvormen, zoals rollenspellen, thema-besprekingen, zelfverdedigingstechnieken en doe-opdrachten. Deze training wordt gegeven door een weerbaarheidsdocent van het Scharlaken Koord.

 

Training Love Limits. 6 bijeenkomsten in bij voorkeur een gymzaal van ongeveer 1,5 uur. Sportkleding is vereist. Love Limits richt zich op meiden 13 - 18 jaar die voortgezet onderwijs volgen op verschillende niveaus (VSO, VMBO,ROC). Daarnaast is de training ook goed inzetbaar in instellingen, buurthuizen en internaten. 

De training

Een gecertificeerde trainer van Scharlaken Koord verzorgt, op aanvraag, de training Love Limits.  Love Limits kan aangevraagd worden door scholen, instellingen, buurthuizen en internaten. Daarnaast is het ook mogelijk om individuen aan te melden voor Love Limits. Bij voldoende aanmelding kan er een training aangeboden worden.

 De thema`s die achtereenvolgens aan bod komen zijn:

  • Jij en je basis
  • Jij en je houding/je uitstraling
  • Jij en je grens
  • Jij en je relatie
  • Jij en je stem
  • Jij en je kracht

In alle bijeenkomsten is er aandacht en ruimte voor het oefenen van bepaalde fysieke (verdediging)technieken. De maximale groepsgrootte is 12 en bij VSO 8-10 meiden. Bij individuele aanvraag wordt er gekeken naar de doelgroep.                   

Kosten

De kosten voor de training Love Limits (inclusief: intakegesprek, voorbereiding, bijeenkomsten, evaluatiemomenten en het bijbehorend lesmateriaal) bedragen: € 2100,- *. De training kan op eigen locatie of in Amsterdam verzorgd worden. 
*Naast de aangevraagde training worden reiskosten + BTW berekend. Prijswijzigingen voorbehouden. Boek een training of vraag vrijblijvend een offerte aan via onze Agenda.

 

Kijk ook bij onze andere lesprojecten:
No Nonsense
Beware of Loverboys

Kom in actie

Ben je ook geraakt door de verhalen van onze doelgroep en wil jij je inzetten? Kom dan in actie! We kunnen jouw hulp goed gebruiken. Klik hier voor de mogelijkheden.

Doneer nu