Kom in actie

Ben je ook geraakt door de verhalen van onze doelgroep? Wil jij je inzetten voor kwetsbare prostituees? Kom dan in actie! We kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Wat kan jij doen?

Actie! Je kunt het werk van Scharlaken Koord steunen door een actie te bedenken en zo geld op te halen. Dit kunnen korte, eenmalige acties zijn of activiteiten die een jaar lang door een examenklas, club of vereniging worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan een verkoopactie, sponsorloop, rommelmarkt of klusjesweek. We helpen je graag met flyers, filmpjes, persberichten en materialen. We houden ervan om mee te denken en mee te werken. Dus mail of bel gerust; ook als je idee nog niet vastomlijnd is. 

Ondersteun ons financieel en doneer online.

Bid mee en blijf op de hoogte van ons werk! Meld je onder aan deze pagina aan voor onze nieuwsbrief  en ontvang elk kwartaal de laatste nieuwtjes en belangrijke gebedspunten. We hebben je gebed hard nodig!

Check onze vacatures en word vrijwilliger.

 

 

Kom in actie

Ben je ook geraakt door de verhalen van onze doelgroep en wil jij je inzetten? Kom dan in actie! We kunnen jouw hulp goed gebruiken. Klik hier voor de mogelijkheden.

Doneer nu