Uitkomst checklist

 

optie 1: groen
Yeah, dat klinkt als een goede relatie!  Naar aanleiding van de test klinkt het alsof het wel goed zit met je vriendje!  Als een relatie waar in respect, liefde en eerlijkheid een plek krijgen. Blijf met elkaar in gesprek over jullie wensen en grenzen en hopelijk hebben jullie het dan nog heel lang leuk met elkaar!

Optie 2: oranje
Tja, sommige dingen klinken goed, maar bij andere antwoorden zien we ook wel dat je twijfelt over jullie relatie. Heb je deze onderwerpen al eens met je vriend of met iemand anders besproken? Bedenk dat de liefde niet grenzeloos is, maar juist de grenzen van elkaar accepteert! Jullie mogen allebei jullie eigen inbreng hebben en het is ook goed om soms even allebei je eigen ding te doen. Heb jij het gevoel dat dit in jullie relatie gebeurt?  Misschien helpt het je om naar dit lijstje te kijken om te zien hoe het met jouw relatie zit! (doorklikken naar lijstje: hoe zit het met jouw relatie).  Mocht je er over door willen praten met ons, dit zijn onze contactgegevens

Lees hier onze tips voor als je te maken hebt met een foute relatie!

Optie 3: rood
Om eerlijk te zijn, dit klinkt niet als een gezonde relatie. Je geeft aan dat je je vriendje je bedriegt en dat hij niet is wie hij zegt te zijn. En dat hij soms over jouw grenzen heen gaat. Dit is niet normaal in een relatie en wij vinden dit best wel zorgelijk klinken!  Als je hier over nadenkt, wat vind jij er dan van? Kijk nog eens naar dit lijstje, herken jij veel van deze punten in jouw relatie? (doorklikken naar lijstje: hoe zit het met jouw relatie). Ga er eens over in gesprek met iemand, misschien met een vriendin, je ouders of een vertrouwenspersoon van school. Want liever het een keer met iemand bespreken, dan dat je relatie fout afloopt, toch?! Wij willen er ook met je over praten, klik hier voor onze contactgegevens!

Lees hier onze tips voor als je te maken hebt met een foute relatie!

Kom in actie

Ben je ook geraakt door de verhalen van onze doelgroep en wil jij je inzetten? Kom dan in actie! We kunnen jouw hulp goed gebruiken. Klik hier voor de mogelijkheden.

Doneer nu