Live-chat 

Wil je graag anoniem contact met een medewerker van Scharlaken Koord? Dan kan je gebruik maken van onze live-chat. Al onze chatmedewerkers zijn getraind om online en op afstand begeleiding te bieden bij de vragen die jij hebt. Van vragen over je eigen seksualiteit en relaties tot aan vragen over sekswerk en uitstappen. Heb je geen vragen maar wil je gewoon vertellen over jouw ervaringen? Dat mag natuurlijk ook! Je kan de live-chat gebruiken door rechts onderaan op de knop van de chat te klikken. Lees hier meer over onze privacy voorwaarden. 

Openingstijden - elke werkdag van 14.00 tot 16.00 uur

De live-chat is alleen toegankelijk, wanneer een chatmedewerker aanwezig is. Wil je toch direct contact, wanneer de live-chat gesloten is, bel of mail ons. Onze chatmedewerkers zijn overdag zoveel mogelijk aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. In elk geval is de live-chat elke werkdag geopend van 14 tot 16 uur.

Kom in actie

Ben je ook geraakt door de verhalen van onze doelgroep en wil jij je inzetten? Kom dan in actie! We kunnen jouw hulp goed gebruiken. Klik hier voor de mogelijkheden.

Doneer nu