Scharlaken Koord is er voor jou: 

 

Voor vragen, advies, gewoon even kletsen of gratis hulp. Ook als je wilt stoppen met sekswerk. Wil je nog meer informatie? Kijk dan hier.

Misschien ben je onze straatwerkers al eens tegengekomen in de rosse buurten van Amsterdam en Haarlem of in een club in deze regio. Elke week gaan we de straat op om jou te ontmoeten en je de ruimte te geven je verhaal te vertellen. 

Het kan ook zijn dat je een SMS van ons hebt ontvangen. We bezoeken regelmatig adult-advertentie websites om berichtjes te kunnen sturen naar vrouwen die op deze websites advertenties plaatsen. We willen je laten weten dat we er voor je zijn! Vind je het vervelend berichtjes van ons te ontvangen? Stuur ons dan een reactie terug en we zullen je niet vaker een bericht sturen.

Wil je nog meer weten over het straatwerk of ons digitale veldwerk? Ga dan hier verder.

Wil je graag anoniem contact met een medewerker van Scharlaken Koord? Dan kan je gebruik maken van de live-chat. Al onze chatmedewerkers zijn getraind om online en op afstand goede begeleiding te bieden bij de vragen die jij hebt. Van vragen over je eigen seksualiteit en relaties tot aan vragen over sekswerk en uitstappen. Heb je geen vragen maar wil je gewoon vertellen over jouw ervaringen? Dat mag natuurlijk ook!

Je kan ook met ons bellen of mailen door op de knoppen rechts onderin te klikken. 

Kom in actie

Ben je ook geraakt door de verhalen van onze doelgroep en wil jij je inzetten? Kom dan in actie! We kunnen jouw hulp goed gebruiken. Klik hier voor de mogelijkheden.

Doneer nu